1. Home
  2. Vesti
  3. BMW Z4 u poteri za prototipom serije 5 na autobanu (VIDEO)
BMW Z4 u poteri za prototipom serije 5 na autobanu (VIDEO)
1

BMW Z4 u poteri za prototipom serije 5 na autobanu (VIDEO)

1.02K
1
Podelite sa prijateljima:

Vozač serije 5 očigledno nije oduševljen idejom Z4 da ga pretekne.

Mada ovakvih video klipova ima gomilu na svakodnevnom planu, ovaj je interesantan iz dva razloga. Prvi je mogućnost da vidimo novi BMW Z4 kako dostiže 255 km/h na autobanu. Drugi je mali uvid u restilizovanu seriju 5 Touring.

Z4 u videu je 30i model s 2,0-litarskim turbomotorom, koji isporučuje 258 ks  i 400 Nm. Na početku klipa dobijamo detaljan uvid u roudster. Vlasnik koristi GPS brzinomer, koji pruža preciznija očitavanja nego onaj na klasteru instrumentacije.

Z4 uspeva da prati kamuflirani BMW serije 5 Touring. Nažalost, kamera ne pruža sliku koju bismo želeli.

Inače, špijunske fotografije sugerišu da osvežena „petica“ neće posedovati hipertrofiranu masku hladnjaka poput serija 7 i 4. Unapređeni „plug-in“ hibridni model bi trebalo da bude na meniju. Što se unutrašnjosti tiče, novajlija dobija veći ekran info-zabavnog sistema. Isto tako treba očekivati i unapređene sisteme vozačke asistencije.

Restilizovana serija 5 bi trebalo da debituje sredinom ove godine.

AutoRepublika

(1021)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
boban

..auuuu, al’ mu laze sat…..bmw….sinonim za poverenje…..adminima…..