1. Home
  2. Vesti
  3. Salon automobila u Ženevi se najverovatnije vraća na scenu 2022. godine
Salon automobila u Ženevi se najverovatnije vraća na scenu 2022. godine
0

Salon automobila u Ženevi se najverovatnije vraća na scenu 2022. godine

102
0
Podelite sa prijateljima:

Organizatori najvećeg i najprestižnijeg auto-salona na svetu objavili su da će manifestacija biti održana naredne godine ukoliko to dozvole lokalne vlasti.

Oni su voljni da upriliče ovu automobilsku feštu, ali je za to neophodno da dobiju dozvolu od gradske uprave u Ženevi. Podsetimo, prošle godine sve je već bilo spremno za početak samog auto-salona, kada su tamošnje vlasti zabranile javne skupove i samim tim zatvorile vrata za brojne posetioce ovog događaja.

Teško je automobilska industrija podnela taj gubitak, jer su brojne premijere bile odložene. Neki, poput Koenigsegga, bili su toliko uporni da su uprkos zatvaranju salona za posetioce održali svoje zakazane prezentacije.

Nove vesti, koje su još uvek nepotvrđene, kažu da bi naredni Salon automobila u Ženevi mogao biti održan naredne godine. Šta više, navodi se da je planirano da to bude od 17. do 27. februara, što je ranije u odnosu na tradicionalno održavanje u martu.

Organizatori ženevskog auto-salona žele da unaprede ovu manifestaciju i usklade je sa modernim trendovima u automobilskoj industriji. Kako će to postići ostaje da se vidi. Ono što su do sada javno potvrdili, to je želja da prevaziđu broj posetilaca koji su ostvarili 2019. godine.

Tada je kroz paviljone ovog sajma prošlo više od 600.000 ljudi.  S obzirom na situaciju sa korona virusom, teško je prognozirati da li će tako nešto biti moguće iduće godine.

AutoRepublika 

(102)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments