1. Home
  2. Vesti
  3. Prva fotografija: Mercedes S klase
Prva fotografija: Mercedes S klase
6

Prva fotografija: Mercedes S klase

3.20K
6
Podelite sa prijateljima:

Zadnji dani januara će ostati upamćeni po ogromnim broju procurenih detalja i „tajni“ iz Mercedesovog svijeta. Nakon restilizovane E klase, sada imamo i prvu ilustraciju, po svemu sudeći, sledeće generacije S klase.

Iako se na fotografiji gornji dio automobila ne vidi, lako je primjetiti da revolucionarnih promjena u odnosu na aktuelnu limuzinsku prerjanicu neće biti. Bočna silueta će ostati gotovo identična, te se najveće promjene mogu vidjeti na čelu prestižnog sedana, sa potpuno novim farovima, maskom i branikom.

Za razliku od stila spoljašnosti S klase, enterijer noviteta će doživjeti potpunu i temeljnu promjenu. Fotografiju putničke kabine, koja se pojavila na internetu tokom proljeća 2019. godine možete vidjeti ovdje. Pored ovog članka, ukoliko se poigrate opcijom pretrage na našem portalu, bićete u prilici da saznate još puno detalja o novoj generaciji Daimlerovog ponosa.

AutoRepublika

(3200)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Eki

Ne mogu da dočekam da ga kupim za 15ak Godina

J4ZZER

Kako brate, pa bićeš stariji 15 godina 🙂

hercegovac

Donedavno sam vozio C klasu i uvijek me odusevlavala Mercedesova osmisljenost interijera, ali kada vidim mogucu unutrasnjost nove S klase ostajem debelo razocaran. Auto koje pretenduje da ostane najpozeljnija premium limuzina ne bi trebala da se „smije“ kupcima ovakvim kicerajem instrument table i srednje konzole.

Eki

Ne bi Mercedes to radio da nije 101% siguran da to kupci žele… Imaš na portalu tekst o tome kako je mlađa publika počela sve više da kupuje S klasu, a najviše u kini… Ni ja nisam oduševljen, ali sam siguran da će kao i uvijek do sada, biti otprilike nekih 50 koplja ispred konkurencije

Eki

Kada se vratimo 25-40 godina unazad, u sam vrhunac Mercedesovog postojanja, vidimo da su se modeli još manje razlikovali međusobno nego danas… To nije ništa novo ni kod mercedes niti u auto industriji, te postoji izraz dizajnerski jezik proizvođača… To bi ličilo na cirkus kad bi svaki model imao potpuno drugačiji dizajn…

Dikh tu kava

Često sam razmišljao o „matrjoška“ filozofiji u auto-industriji. Ako zamislimo da postoje (najmanje) dve škole (npr. Citroen pre par generacija i Audi sada), nekako mi i jedna i druga imaju smisao. Kupiš npr. (pre par godina) C3 i imaš unikat, niko ti ne može reći da si kupio „umanjeni C4 ili C5“, ako je unikatnost tvoja preferencija. S druge strane, kupiš npr. A1/A3, i „ušao si u svet“ većih limuzina A4, A6… pa ako nemaš pare za A6, ti kupiš A1 ili A3 i ne osećaš se nešto posebno inferiornijim u odnosu na one koji imaju npr. A4, ako je… Pročitaj više »