1. Home
  2. Vesti
  3. Ekskluzivno – upoznajte novi Fiat 500L Sport!
Ekskluzivno – upoznajte novi Fiat 500L Sport!
13

Ekskluzivno – upoznajte novi Fiat 500L Sport!

3.25K
13
Podelite sa prijateljima:

Šumadijski Fiat 500L Sport sada je još atraktivniji. 

Konačno neke lepe vesti u vezi sa Fiatom u Kragujevcu, jer bi ova varijanta mogla da malo poveća broj prodatih primeraka što je neophodno zarad boljeg funkcionisanja fabrike u našem gradu.

Fiat 500L Sport uvodi u upotrebu dvobojnu karoseriju sa kombinacijom mat sive i metalik crne boje koja donoso novu dozu atraktivnosti za ovaj model. Boljem vizuelnom utisku doprinose i izmenjeni odbojnici, kao i specijalni crni naplaci od 17 cola sa crvenim umecima.

Posebno vredi istaći da su poklopci retrovizora i okviri zadnjih svetala izrađeni od brušenog titanijuma, što je gotovo neviđeno u ovom segmentu.

I unutrašnjost kabine je sada daleko atraktivnija. Nova, sportska sedišta crne boje sa konstrasnim crvenim štepom doprinose opštom pozitivnom utisku. Uopšteno u enterijeru dominira upotreba crne boje, ali je implementacijom crvenih oznaka unutrašnjost uspela da izbegne monotoniju.

Standardna oprema uključuje tempomat, sistem aktivnog autonomnog kočenja, ambijentalno osvetljenje, senzore za parkiranje pozadi, automatsku klimu… Informativno-zabavni sistem kontroliše se preko ekrana osetljivog na dodir dijagonale od 7 inča. Valja napomenuti da je omogućena kompatibilnost sa Apple CarPlay i Android Auto.

Sport varijantu je pored modela 500L dobio i 500X čime je Fiat zaokružio svoju ponudu automobila sa pomenutim paketom opreme.

Dakle, 500L Sport je veoma atraktivan MPV, te se nadamo da će nova verzija doprineti boljoj prodaji.

AutoRepublika 

(3250)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

13 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
betmen

Nije li besmisleno posle 7 godina, restilizacije i na samom kraju zivotnog veka modela, ubaciti sad kao neki „fensi“ sport paket?

DOn

moron je gotov!

moron

Labudova pesma. Na žalost. Gotovo uobičajena na zalasku karijere.

Rade

I za 500x? 🙂

moron

Ah, čim je Fiat, to ti je Labudova pesma 🙂

Zoca

Mogao bi da padne neki MEGA-TEST vlasnika 500l.Mozda je najpametnije kad se proda.?

moron

Na to ( „posle prodaje“ ) bi se dosta sačekalo … A „pre prodaje“ bi bilo suviše subjektivno… Sem toga, naš dragi Peki je već dva puta pravio test, tako da to toplo preporučujem 🙂

Zoca

I 500 x je juce pokazan u Sport verziji.Inace Auto -bild na super-testu od 100000 km. nije pronasao nijednu zamerku ovom vozilu.Zanimljivo!

s mile

rado bih posedovao bilo koji, dobar je FIAT… ali tanak sa modelima…

Bojan

inace android povezivanje ne funkcinise i fiatu 500l nigde, apple carplay ne funkcinise u srbiji, sto vam prodavci fiata predoce tek kada ga kupite, strasno!

TNT

Za to nisam čuo do sada. Ako dobro razumem, kupio si ga sa infotejment sistemom koji fabrički podržava Android auto i Apple Car Play, a onda se ispostavilo da to nije slučaj? A kako ne radi Car Play u Srbiji, koje obrazloženje si dobio od prodavca? Da li to znači da ne radi unutar granica SRB, ili verzija koje se prodaje kod nas ustvari nema te mogućnosti?

Stolr

Meni su iz Kragujevac odgovorili da je problem u saradnji sa mobilnim operateri a i da oni treba da „puste aplikaciju kroz sistem“ šta god to značilo. Kod nas ne možete skinuti Uconnect app. Kad odete u inostranstvo možete je preuzeti na telefon ali auto je ne podržava jer nije dostupna u Srbiji. Tužno i ružno. Uzmu to pare i prave se ludi. Čude se otkud ti to da bi to trebalo da radi. A u katalogu na osnovu kojeg sam kupio auto tri strane su posvećene prednostima Android auta.

IvanBg89

Što se tiče Android Auto, mislim da samo nije kompatibilan sa svakim Android mobilnim telefonom – verovatno se može naći negde na internetu spisak kompatibilnih. A za CarPlay nemam pojma 🙂