1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes E klase u ulozi „Transformers“
Mercedes E klase u ulozi „Transformers“
0

Mercedes E klase u ulozi „Transformers“

419
0
Podelite sa prijateljima:

Ljubav Amerikanaca i pikap kamioneta deluje nesalomivo. Sada će jedan njihov srećnik moći da je praktikuje na potpuno neobičan način. To će se dogoditi ukoliko na aukciji zakazanoj za 11. januar uspe da izlicitira najvišu cenu za prerađeni Mercedes-Benz E klase iz 2000. godine.

Organizator trgovinskog nadmetanja je poznata aukcijska kuća Barret-Jackson, dok će takmičenje za jedinstveni pikap biti upriličeno u Skotsdejlu lociranom u američkoj saveznoj državi Arizoni.

Originalni sedan je pretvoren u pikap kamionet od strane Mercedesovog dilera koji je odstranio fabrički izrađen prtljažnik, skinuo zadnje vetrobransko staklo i produžio međuosovinsko rastojanje serijske verzije E klase za 75 centimetara, dobijajući na taj način zadnju platformu dovoljne veličine da bi se mogla nazvati praktičnom prikolicom lakog komercijalnog vozila.

Unutrašnjost pikapa je onakva kakava je nekada bila u luksuznoj limuzini, ondonso enterijer je ostao uskraćen za bilo kakve modifikacije, što se može tumačiti samo kao dodatni plus. Ispod haube modifikovanog Mercedes-Benza E320 iz W210 generacije i dalje kuca V6 motor zapremine 3,2 litra koji razvija 224 konjskih snaga uz 315 njutn metara maksimalnog obrtnog momenta.

Ako ima zainteresovanih za nadmetanje, onda nije loše da takvi znaju da ponuđeni artikal mogu razgledati putem zvanične internet prezentacije aukcijske kuće, a Mercedesov pikap koji nije X klasa se nalazi pod brojem 650.

AutoRepublika

(419)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments