1. Home
  2. Vesti
  3. Baby Yoda uskoro u Teslinim modelima
Baby Yoda uskoro u Teslinim modelima
0

Baby Yoda uskoro u Teslinim modelima

163
0
Podelite sa prijateljima:

Moderni automobili su „napucani“ tehnologijom. Tokom putovanja, putnici mogu da se zabave na razne načine, komuniciraju, slušaju muziku, surfuju na internetu i tako dalje…

Info-zabavni sistemi su s nama već izvesno vreme, ali nijedan proizvođač automobila ih nije podigao na do te mere viši nivo kao što je to uradio Tesla. Delimično iz navedenog razloga, kompanija Ilona Maska se sada standardno povezuje s novitetima u ovoj oblasti.

U septembru, Tesla je izdao 10.0 ažuriranje za svoje modele. Kao i obično, reč je o revoluciji, kako u smislu funkcionalnosti, tako i zabave. Od tada, vlasnici Tesle širom SAD su dobili pristup Netflixu. Takođe su dobili pristup YouTube video snimcima i muzici na platformi Spotify, nešto što u čemu Evropljani uživaju već godinama.

Međutim, u svetu dinamičkog „striming“ sveta, stvari napreduju ubrzanim tempom, i ono što je do juče bilo „poslednji krik“ tehnologije, danas je već nedovoljno.

S obzirom da su vlasnici Tesle započeli „bindžovanje“ filmova u svojim automobilima, više „striming“ usluga je uključeno, računajući i Diseney +. Tu se nalazi univerzum „Ratova zvezda“, mesto gde je rođen „Baby Yoda“. Kako se prva sezona „Mandaloriana“ završila prošle nedelje, nakon samo osam epizoda, moraćemo da pričekamo oko godinu dana da bismo se upoznali s novim avanturama neodoljivog ušatog, zelenog bepca i harizmatičnog lovca na ucene.

Dok Disney ne završi nove epizode, vrlo je verovatno da će dotični servis biti dostupan u Tesla modelima.

Uprkos tvrdnjama nekih da imaju pristup Disneyjevom servisu na neke druge načine, oficijelno lansiranje znači da će usluga biti dostupna u bioskopskom formatu.

AutoRepublika

(163)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments