1. Home
  2. Vesti
  3. Da li bi ovako mogao da izgleda novi model Lancije?
Da li bi ovako mogao da izgleda novi model Lancije?
4

Da li bi ovako mogao da izgleda novi model Lancije?

541
4
Podelite sa prijateljima:

Nova restilizacija Lancijinog jedinog modela na digitalnim renderima. 

Nakon spajanja FCA i PSA postavlja se pitanje šta će se desiti sa italijanskim legendarnim proizvođačem. Prema prvim informacijama izvršni direktor novostvorene kompanije Karlos Tavarez nema nameru da ugasi nijedan brend koji postoji u okviru Fiat Chrysler alijanse.

Uostalom, Ypsilon je ove godine kao jedini model Lancije imao odličnu prodaju u Italiji, gde se uostalom jedino i prodaje. Ostvario je čak i ozbiljan rast, što govori da postoji potencijal za ovaj automobil.

Ipak, FCA je najavila restilizaciju za navedeni model, a tako prerađeni automobil trebalo bi da se nađe na tržištu krajem sledeće, ili početkom 2021. godine.

Najveća novina biće implementacija blagog hibrida. U Lanciji ističu da će to omogućiti manju emisiju štetnih gasova, kao i nižu potrošnju goriva. Ostaje još uvek nepoznanica sa kojim će tačno agregatom biti ponuđen ovaj hibridni sistem.

Dosta promena odigraće se i na planu tehnologije, jer se očekuje značajno bolji informativno-zabavni sistem, ali i čitav niz sistema aktivne bezbednosti, kao što je AEB.

Vizuelno bi trebalo da bude izmena koje će pre biti evolucija aktuelnog izgleda Ypsilona. Veća transformacija je moguća unutar samog vozila jer je aktuelni koncept već poprilično zastareo.

AutoRepublika 

(541)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Meni su ovakve stvari besmislica, auto će koristiti psa platformu, znači 90% konstrukcije auta je već zadato, ostaje samo da se ispeglaju limovi prema lancia anfaceu, recimo da je to prema aktualnom modelu ipsilonke, a ne prema retro, unutra može imati volan a la lancia, ostatak psa, sve je već viđeno na novoj corsi. Nema tu mjesta individualizacije, novoj talijanskoj platformi, njihovim motorima itd. Doduše, može imati nove talijanske motore koji su nedavno debitirali i to je sve.

BojanNeki

Kako to ne napisa na VW vesti o 34 modela, ccc.

Don

Nisam ju vidio, a Lancia nema sta da traži sa VW.:)

BojanNeki

Pisao već da bi Delta na alfinoj Giorgio platformi bila prava bomba. Sa 500ks na 4 toča konkurencije bez.
Da se vrate na put stare slave. Ostalo je konfekcija.