1. Home
  2. Vesti
  3. Aston Martin DBX: enterijer
Aston Martin DBX: enterijer
0

Aston Martin DBX: enterijer

591
0
Podelite sa prijateljima:

Novembra 20., još jedan proizvođač luksuznih automobila će „popustiti“ pre SUV ofanzivom: britanski Aston Martin skida veo sa DBX-a.

Kompanija će novi model prodavati po ceni od 193.500 evra u Nemačkoj, 158.000 funti u Velikoj Britaniji i 189.900 dolara u SAD.

Što se drugih stvari tiče koje su oficijelno obelodanjene, tu je i enterijer. Dovoljno je baciti pogled na njega i uvideti zbog čega je brojka na cenovnoj etiketi takva kakva je. Putnici će moći da uživaju u panoramskom krovu pune dužine, tako da će kvalitet materijala pod dnevnim svetlom u potpunosti doći do izražaja.

Aston kaže da će BDX, uprkos krosoverskim dimenzijama, obezbediti „prostor za noge vodeći u klasi, kao i prozračan ambijent“.

Što se tiče pogona, o čemu se radi smo znali i ranije. DBX ispod haube poseduje motor koji je evolucija onog koji koriste Vantage i DB11. Reč je o 4,0-litarskom V8 twin-turbo agregatu sa 550 ks i 700 Nm maksimalnog obrtnog momenta, što je DBX-u omogućilo da tokom testnog programa prođe krug na Nirburgringu za ispod 8 minuta, i to pri brznama od preko 290 km/h.

Novajlija u proizvodnju ulazi uskoro nakon predstavljanja Lagonde.

AutoRepublika

(591)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments