1. Home
  2. Vesti
  3. Restilizovani Fiat Tipo stiže 2021. godine
Restilizovani Fiat Tipo stiže 2021. godine
1

Restilizovani Fiat Tipo stiže 2021. godine

1.64K
1
Podelite sa prijateljima:

Očekuje se da će italijanska marka predstaviti restilizovani model naredne godine, ali da će prodaja početi tek 2021. godine. 

I bilo je vreme za kozmetički tretman Fiatovog automobila iz C segmenta. Mada su na početku karijere Tipu momentalno predviđali propast, ovaj model ipak je uspeo da se održi u verovatno najkonkurentnije segmentu evropskog tržišta automobila.

Naravno, Tipo je izuzetno popularan u matičnoj Turskoj, ali sa ozbiljnijom preradom i uz nastavak aktuelne cenovne politike, ovaj model bi mogao da napravi i znatno veći uspeh na ostatku kontinenta.

Očekuju se blage promene na anfasu automobila, pre svega misli se na svetlosne grupe. Većih izmena u eksterijeru, sem naravno onih suptilnih ne verujemo da će biti, jer kako god da se okrene Tipo nema problema sa lošim izgledom.

Unutar kabine se očekuje nešto više promena. Italijanski proizvođač najavljuje podizanje kvaliteta upotrebljenih materijala, kao i primenu nove generacije informativno-zabavnog sistema.

Što se tiče palete agregata, za sada nema apsolutno nikakvih informacija da li će neki od aktuelnih motora nakon restilizacije izostati iz ponude. Moguće je da će Tipo blagi hibridni pogon, ili čak plug-in hibrid, ali je tvrditi tako nešto u ovom trenutku poprilično nezahvalno.

Italijanski mediji nagađaju da bi restilizovani Tipo mogao čak debitovati na narednom Salonu automobila u Ženevi.

AutoRepublika 

(1640)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Kada bi u njega ubacili T3 motor, to bi bilo idealno.