1. Home
  2. Vesti
  3. Prototip osvežene Honde Civic u ulozi „mesta zločina“
Prototip osvežene Honde Civic u ulozi „mesta zločina“
0

Prototip osvežene Honde Civic u ulozi „mesta zločina“

234
0
Podelite sa prijateljima:

Lako je ovakvom kamuflažom zbuniti oko kamere ali i oko radoznalog posmatrača. Toliko je interesantan dezen kamuflažne trake da nas prosto podseća na sekvence iz kriminalističkih filmova. Ipak, kada se malo bolje zagleda postaje jasno da je iza nalepnica sakrivena Honda Civic koju je ovako nespretno upakovao razvojni tim japanske marke koji je zaposlen u kineskoj diviziji kompanije.

Skrivanje evolutivnog razvoja odnosno izmenjenih detalja na osveženim verzijama noviteta sve dok traje proces pripreme za zvaničnu premijeru, u današnje doba moderne tehnologije, postaje ozbiljna veština koja se sve više graniči s umetnošću.

Radoznale oči ne smeju da vide ništa preko nužnog minimuma ili opštih kontura. Definitivne linije se kriju kao što zmija krije noge, a jedino što se ne sme ugrožavati jesu obavezni elementi vozila koji se tiču bezbednosti.

I tako… u težnji da što bolje maskiraju Civic sutrašnjice, momci i devojke iz Kine su upotrebili lepljivu traku psihodeličnih boja koja asocira na tek počinjeni kriminal, ali i na radove koji su u toku.

Fotografije je objavio kineski specijalizovani medij AutoHome, a one nam ne govore apsolutno ništa o izmenama koje će preživeti novi Civic. Pretpostavljamo da će branici biti preoblikovani a svetlosne grupacije modernizovane. U novom enterijeru „već vidimo“ veći ekran info-zabavnog sistema i nešto kvalitetnije materijale.

Još uvek je rano nagađati o eventualnim unapređenjima iz oblasti inženjeringa, ali ona svakako moraju biti dovoljno sveobuhvatna kako bi Civic nastavio da zadaje domaći zadatak sve oštrijoj konkurenciji.

AutoRepublika

(234)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments