1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen želi da delimično pokrene proizvodnju u Španiji
Volkswagen želi da delimično pokrene proizvodnju u Španiji
0

Volkswagen želi da delimično pokrene proizvodnju u Španiji

151
0
Podelite sa prijateljima:

Pomalo nelogične najave stižu nam iz nemačkog giganta, koji ima nameru da ponovo počne sa sklapanjem automobila u Španiji. 

U ovom trenutku, najava Volkswagena čini se neracionalnom, pogotovo kada se uzme u obzir da je Španija u veoma teškom stanju zbog epidemije korona virusa, kao i da broj preminulih zbog posledica ovog tihog ubice raste iz dana u dan.

No, neki kapitalisti očito ne mare preterano za ljudske živote, pa je cilj što pre pokrenuti proizvodnju vozila. Mada, nije najjasnije ni zašto se pokreće produkcija, kada je u ovom trenutku pratkično stala prodaja novih automobila u gotovo čitavoj Evropi?

Bilo kako bilo, Volkswagen želi da počne sa radom u fabrici u Pamploni 20. aprila. Predstavnici nemačke marke najavljuju da će svim radnicima biti obezbeđene maske i rukavice, kao i da će se intenzivirati rad na dezinfekciji čitavog pogona.

Plan je da se radi samo tokom jedne smene, i to četiri radna dana. Onda će se, ukoliko uslovi to dozvole, nedelju dana kasnije rad odvijati u dve smene.

Volkswagen u fabrici u Pamploni zapošljava nešto manje od 5.000 ljudi, i na ovoj lokaciji sklapa dva automobila: Polo i T-Cross.

AutoRepublika 

(151)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments