1. Home
  2. Vesti
  3. Ovako će izgledati BMW M3 G80
Ovako će izgledati BMW M3 G80
8

Ovako će izgledati BMW M3 G80

3.33K
8
Podelite sa prijateljima:

Dosadili su vam BMW-i s malim „nozdrvama“, posebno oni u M izdanju? Bez brige, novi M3 G80 će to da promeni.

U izvesnoj meri ga je najavio Concept 4 na Salonu automobila u Frankfurtu, kojeg je karakterisala prenaglašena maska hladnjaka, koja će se eto, naći i na M3/M4 modelima.

Na osnovu špijunskih fotografija, Andrej Nedelea iz Auto Evolutiona, kreirao je render koji po svemu sudeći neće mnogo odstupati od serijskog modela.

Naša procena je da će se manjem delu ljubitelja BMW-a ovo svideti, dok onom većem definitivno neće, tako da je sigurno da će novi sportski sedan podeliti fanove u većoj meri nego bilo koji njegov prethodnik.

Ukoliko zaobiđemo kontroverzan anfas, uvidećemo da će profil profitirati na proširenim lukovima točkova, koji sugerišu da će i trag točkova biti izdašniji, a za očekivati je i novi stajling naplataka.

Tu je i novi par ventilacionih otvora na prednjim krilima, koji bi trebalo da daju svoj doprinos kako na funkcionalnom, tako i dizajnerskom planu, pomažući izvlačenju pritiska ispod lukova točkova a uz to izgledajući „opasno“.

Pozadi nema kontroverznog „materijala“, jer će na tu dizajn biti „trezveniji“. Četiri završetka izduvnih cevi su naravno neizbežna, uz difuzor i spojler koji krasi prtljažnik. „Šuška“ se da će OLED tehnologija biti primenjena kod zadnje signalne grupe.

Enterijer bi trebalo da bude donekle identičan regularnom sedanu, izuzev više sportskih sedišta, novog volana i dodatnih dugmića.

Puritanci, koji neće biti posebno razočarani „trendi“ prednjim delom, verovatno neće biti ni oduševljeni pogonom na sve točkove. Treba imati u vidu da ovo nije regularan integralni pogonski sistem, već je derivat onog iz F90 M5, koji šalje snagu na zadnje točkove kada se aktiviraju izvesne opcije.

Takozvana „Pure“ verzija sa zadnjim pogonom, manuelnom transmisijom i nešto manje snage, takođe će biti dostupna.

S obzirom da ovaj model nije predstavljen u Frankfurtu, kao što su neki očekivali, za očekivati je da premijera bude održana u narednih par meseci.

AutoRepublika

Izvor: AutoEvolution

(3332)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

8 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Evo plačem. Tužno i ružno.

Bungi

Ne može!Ovako ružna somova usta na elegantnom BMW-u ne idu.Molim lijepo, vratite normalne BMW-ove kvadrate i to ne one predimenzionirane sa BMW-a 7 , nego obične, normalne.

Miljan

Ja sam ljubitelj BMW -a svidja mi svaka serija ali ovo bre na nista ne lici stvarno je ruzan od napred.. toliko od mene…

Rock

Ne daj Boze da napred izgleda ovako…
Pozadi ocekivano

Pomponije

Kakav odvratan automobil…

Don

Rugoba

Milos

Maska napred je previše ružna a nazad o. K [podceća nazad malooo na skodu]

BMW

Neverovatno, grozota iz BMW a, a bas sam ljubitelj BMW ovih vozila…