1. Home
  2. Vesti
  3. Porsche otvorio novi studio u Kini
Porsche otvorio novi studio u Kini
0

Porsche otvorio novi studio u Kini

114
0
Podelite sa prijateljima:

Porsche ne samo što ima prodajne salone, već je osmislio i „studija“, gde posetioci mogu da vide modele marke, konfigurišu nove automobile digitalnim putem, upoznaju se sa ovim brendom, pa i „ponove“ se novim limenim ljubimcem. O ovako nečem smo već opširnije pisali.

Sada je nemački proizvođač otvorio nešto slično u Gvangžuu, u Kini, na površini od 158 kvadratnih metara, i to u velikom trgovinskom centru.

Novi studio predstavlja 100. prodajnu lokaciju Porschea u najmnogoljudnijoj zemlji sveta. Porsche kaže da Kina ne samo što je odlično tržište, već je i pojedinačno najveće za ovu nemačku kompaniju.

„Naši modeli sa četvoro vrata su posebno popularni u Aziji, ali i potražnja za dvosedima značajno raste“, rekao je član izvršnog odbora Porschea, Detlef fon Platen.

Kompanija već planira otvaranje još jednog centra ove godine, i to u Šangaju.

(114)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments