1. Home
  2. Sajmovi
  3. Frankfurt 2019
  4. Škoda Citigo-e iV stigla u Frankfurt
Škoda Citigo-e iV stigla u Frankfurt
1

Škoda Citigo-e iV stigla u Frankfurt

238
1
Podelite sa prijateljima:

Električni prvenac češke marke trebalo bi da se nametne kao uvodni model kada je reč o automobilima sa pogonom „na struju“ kod VW grupacije. 

Škoda još uvek nije dala informacije o potencijalnoj ceni ovog automobila, ali su obećali da će biti jedan od najpristupačnijih električnih modela na tržištu.

Glavne odlike koje je češki brend istakao su dve brojke – 82 ks i 262 km autonomije kretanja. Baterija kapaciteta 36,8 kWh postavljena je u pod zarad boljeg rasporeda mase, nižeg težišta i uštede prostora.

Škoda je saopštila da će ubrzanje do 100 km/h trajati dugačkih 12,5 sekundi, dok je maksimalna brzina ograničena na samo 130 km/h.

Prema inicijalnim informacijama, paketi opreme trebalo bi da budu manje-više identični onima koji postoje kod standardnog modela Citigo.

AutoRepublika 

(238)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Negde sam pročitao da će cenom biti ispod 20 hiljada, što bi bilo fenomenalno za EV.