1. Home
  2. Sajmovi
  3. Frankfurt 2019
  4. Tjunerski tenk – Mercedes G klasa u Brabus Adventure Package izdanju (GALERIJA)
Tjunerski tenk – Mercedes G klasa u Brabus Adventure Package izdanju (GALERIJA)
0

Tjunerski tenk – Mercedes G klasa u Brabus Adventure Package izdanju (GALERIJA)

953
0
Podelite sa prijateljima:

Džaba svi električni automobili u Frankfurtu, ova zver pleni svojim prisustvom. 

Mnogo je zadovoljstva istinskim petrolhedima priredio tokom istorije Brabus, a ni na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu nisu razočarali.

Vozilo koje se nalazi pred nama sposobno je za put oko sveta kažu pres zvaničnici tjunerske kuće. Zasnovano je na varijanti G350d, ali u Brabusu najavljuju da će ovaj Adventure Package biti dostupan za sve verzije G klase.

Naravno, kao što je to običaj, ova Brabusova varijanta je snažnija od standardnog modela. Automobil i dalje koristi trolitarski redni šestocilindraš koji sada razvija 326 ks i 690 Nm. To mu omogućava da obavi sprint do 100 km/h za samo 7,2 sekunde uz maksimalnu brzinu od 202 km/h. Nije loše za automobil koji ima 2,3 tone…

Postavljeno je i novo adaptivno ogibljenje koje može podići vozila za dodatnih 40 mm ukoliko za to bude potrebe prilikom savlađivanja nekog naročito izazovnog terena.

Još jedan praktični detalj usko vezan sa terenskom upotrebom jesu LED reflektori na krovu ove tjunirane G klase.

Ko kreće na put oko sveta, a ima mnogo novca na raspolaganju, zna šta da kupi.

AutoRepublika 

(953)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments