1. Home
  2. Vesti
  3. Debitovala Škoda Kamiq Monte Carlo
Debitovala Škoda Kamiq Monte Carlo
0

Debitovala Škoda Kamiq Monte Carlo

900
0
Podelite sa prijateljima:

Češki krosover dobio je novo izdanje. 

Ovaj put u „fensi“ ruhu, Kamiq Monte Carlo namenjen je onima koji žele nešto više od obične varijante ovog automobila. Nije ovo prvi „Monte Carlo“ kod Škode, ne tako davno, ovakva varijanta postojala je i kod modela Yeti, te je logično da se nađe i kod njegovog naslednika.

Prvo, izmene u eksterijeru su krajnje suptilne. Najveća promena je što su prednja i zadnja svetla izvedena u LED tehnologiji, dok se ostatak izmenjenih odlika sastoji u tome što je Škoda postavila crni sjajni okvir oko rešetke, i istom bojom su presvukli šine na krovu kao i poklopce retrovizora.

Spisku drugačije opreme od standardnog modela valja dodati i crni difuzor, kao i jedinstvene točkove od 17 cola (mada je opcionalno moguće uzeti i one od 18).

Unutar vozila Škoda je upotrebila značajno kvalitetnije materijale. Poseban šmek celoj kabini daje dominantna crna boja, dok se upotrebom crvenog konca stvara neophodan kontrast. Koža je našla svoju primenu na volanu, ručici menjača, ali i rukohvatu ručne kočnice. Razlika u odnosu na standardni model jesu i prednja sportska sedišta.

Škoda Kamiq Monte Carlo imaće zvaničnu premijeru sledeće nedelje u Frankfurtu, a prodaja kreće u poslednjem kvartalu ove godine.

AutoRepublika 

(900)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments