1. Home
  2. Vesti
  3. Da li će ovako izgledati serijski Alfa Romeo Tonale?
Da li će ovako izgledati serijski Alfa Romeo Tonale?
0

Da li će ovako izgledati serijski Alfa Romeo Tonale?

908
0
Podelite sa prijateljima:

Ko god da je u potrazi za krosoverom koji nudi najbolje vozne osobine i uživanje u vožnji, ne treba da ide dalje od Alfa Romeo Stelvija Quadrifoglio. Međutim, na ovakvim modelima se ne zarađuje, tako da će italijanska marka uskoro lansirati kompaktni krosover kojem je prethodio Tonale koncept.

S obzirom da Fiat Chrysler još uvek radi na finansijskom planu, serijska verzija Tonalea se ne očekuje pre 2021.

Ipak, priloženi renderi na odličan način prognoziraju budući izgled serijskog modela, a treba istaći da koncept ne odstupa mnogo od njega, ili obrnuto, što se može konstatovati kroz direktno poređenje.

Naziv Tonale će možda biti zadržan, a u svakom slučaju će se raditi o automobilu koji će platformu deliti s Jeep Compassom, koji smo imali prilike da testiramo. Naravno, u slučaju Alfe će podešavanja biti takva da pruže poželjniji angažman vozača.

Alfa Romeo Tonale koncept

Perjanica proizvodne linije bi trebalo da dođe u vidu hibrida, odnosno elektromotorom na zadnjoj osovini i agregatom s unutrašnjim sagorevanjem, koji će biti zadužen za pokretanje prednjih točkova.

Biće interesantno videti da li ćemo imati i neki dizel u ponudi.

AutoRepublika

(908)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments