1. Home
  2. Vesti
  3. Novi Nissan Juke prati filozofiju dizajna starog
Novi Nissan Juke prati filozofiju dizajna starog
1

Novi Nissan Juke prati filozofiju dizajna starog

155
1
Podelite sa prijateljima:

Čini se da se Juke ne odriče originalnog dizajnerskog koncepta.

Nissanov mali krosover je u Evropi napravio veliki uspeh, a sada se bliži lansiranje druge generacije. Samim tim, ne čudi što japanska marka ubrzava objavljivanje „tizera“.

Novi Juke, što pozdravljamo, biće dizajnerski unapeđena verzija starog modela. Sudeći po dostupnim fotografijama, čini se da su prednja krila veća i zaobljenija a zadnja šira, dok silueta otkriva „double-bubble“ stajling krova, koji dodaje na sportskom momentu. Novi Juke će počivati na Renault-Nissanovoj CMF-B platformi, koja čini osnovu za Clio. U opticaju će biti različite opcije što se motora tiče, uključujući ekonomični 1,0-litarski i 1,3-litarski benzinac, kao i turbodizel radne zapremine 1,5 litara. Očekujemo i 1,6-litarski turbobenzinski agregat s oko 200 konja, kao i „plug-in“ hibrid, koji bi trebalo da pristigne nešto kasnije.

Više pozicionirani modeli bi takođe trebalo da dobiju pogon na sve točkove, dok će prednji biti standardan.

Nissan će novi Juke predstaviti 3. septembra.

AutoRepublika

(155)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Rajko

Ovako svaki dan do tog treceg septembra? Svaki dan se predstavlja po jedno svetlo kola?