1. Home
  2. Vesti
  3. Ovo su najčitaniji tekstovi AutoRepublike u 2021. godini
Ovo su najčitaniji tekstovi AutoRepublike u 2021. godini
3

Ovo su najčitaniji tekstovi AutoRepublike u 2021. godini

367
3
Podelite sa prijateljima:

Ispratili smo još jednu godinu i vreme je da se osvrnemo na članke koji su imali najveći broj pregleda. 

Redakcija AutoRepublike, po običaju, bila je vrlo vredna tokom 2021. godine. U prethodnih dvaneast meseci, na našem portalu objavljeno je ukupno 3.656 tekstova, što je brojka koja je za većinu ovdašnjih stručnih medija u potpunosti nedostižna. Neki od članaka su posebno odskočili sa čitanošću, te smo rešili da damo kratak pregled onoga na šta ste najradije „kliktali“ u prošloj godini.

Na prvom mestu je vest o dolasku Lade Nive u Nemačku – koji je ostvario ogromnih 67.377 pregleda. Mnogo je onih koji izgovaraju „BMW“ pogrešno  što je zainteresovalo čitaoce da otvore ovaj tekst 59.350 puta!

Top 25 polovnjaka za izbegavanje nakupio je gotovo 59.000 pregleda, dok je prikaz kako trgovci za par minuta rešavaju problem zamagljenih farova bio izuzetno interesantan za čitaoce (52.962 klikova).

Jedna vrlo zanimljiva vest da su Amerikanci pronašli dve potpuno nove Volkswagenove Bube uspela je da prikupi skoro 47.000 prikaza. Čak 44.481 put otvoren je tekst o tome zašto nema mesta instant sekiraciji kad zasija lampica „check engine“. 

Pisali smo i o tome da li je mudro parkirati automobil sa točkovima ostavljenim u ekstremnom položaju? To je zainteresovalo naše posetioce da „kliknu“ na tu objavu 44.478 puta.

Jedan prodajni salon u Americi, u saveznoj državi Ohajo, kao da je ostao zarobljen u 1999. godini. Članak o ovom svojevrsnom „automobilskom vremeplovu“ ostvario je preko 37.000 pregleda.

Analizirali smo i vodonične kamione kao „nove parne mašine“. Ovaj autorski tekst takođe je sa više od 34.000 prikaza bio vrlo popularan kod čitalaca.

Ovo je samo deo vrlo duge liste članaka koji imaju petocifreni broj pregleda u 2021. godini na našem portalu. Želimo da vam se zahvalimo na poverenju i obećamo da ćemo u ovoj godini biti još vredniji i nadamo se, čitaniji! U zdravlje!

AutoRepublika 

(367)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Interesantna statistika.
Da budem iskren, onako, po naslovu, rekao bih da sam pročitao samo oko jedne polovine gore pobrojanih tekstova, a najviše mi je u sećanju ostao onaj zašto nema mesta instant sekiraciji kad zasija lampica „check engine“.

BB

A ja sam mislio da su Jurovićevi tekstovi najčotaniji (ono, po broju komentara)…

Goran Jurkovic

Po broju komentara jesu 😂