1. Home
  2. Vesti
  3. Da li će ovako izgledati BMW M3 G80?
Da li će ovako izgledati BMW M3 G80?
1

Da li će ovako izgledati BMW M3 G80?

817
1
Podelite sa prijateljima:

Nadamo se da ipak neće biti ovakvog „anfasa“.

BMW M3 G80 generacije bi trebalo da pristigne sledeće godine. Ipak, već po običaju, ekipa iz Bimmerposta ne želi da previše da čeka, tako da je pružila svoje viđenje performantnog sedana, preciznije rečeno umetnik korisničkog imena „Mii“. Render je baziran na špijunskim fotografijama. Da li je potrebno reći da je ovo viđenje u najmanju ruku kontroverzno?

Naravno, najuočljiviji i najkarakterističniji detalj predstavlja maska hladnjaka, koja se čini većom nego one na restilizovanoj seriji 7 i X7 krosoveru. Ipak, „bubrezi“ su komično hipertrofirani i nikako se ne uklapaju u opšte forme vozila.

Čak i da se kojim slučajem desi da M3 ne bude „dopadljiv“, njegove performanse će bez sumnje biti za krajnje poštovanje. Po aktuelnim spekulacijama, budući M3/M4 će koristiti usluge 3,0-litarskog twin-turbo rednog „šestaka“ sa 480 ks u standardnoj verziji, dok bi Competition primerak trebalo da isporučuje 510 konja.

Što se menjača tiče, u igri će po svemu sudeći biti manuelna jedinica i sedmostepena s dvostrukom spojnicom. Glasine kolaju da bi mogao da bude dostupan pogon na sve točkove kao opcija.

AutoRepublika

Izvor: Bimmerpost

(817)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Risto

Prelepo!