1. Home
  2. Vesti
  3. Ford predstavio terensku Tremor verziju modela SuperDuty
Ford predstavio terensku Tremor verziju modela SuperDuty
0

Ford predstavio terensku Tremor verziju modela SuperDuty

116
0
Podelite sa prijateljima:

U svetu terenskih pikapa Ford F-150 Raptor je kraljevsko ime. Još od svog predstavljanja pre sedam godina, Raptor je stekao status kultne legende i podigao ugled kompletne palete F-Series legende na još vi[i nivo. Ali, za one koji žele da uživaju u terenskoj vožnji bez da izgube sve one karakteristike radničkih vozila, tu je sada Tremor verzija modela SuperDuty.

Ona će biti dostupna na modelima F-250, F-350 i F-450, a stiže kao odgovor na na veliki uspeh pikap kamioneta Ram 2500 Power Wagona. Prošle godine, GMC je takođe predstavio svog takmaca u segmentu, model Sierra HD AT4, pa prodajni lider Ford nikako nije mogao da sedi skrštenih ruku.


Proizvođač je već jednom koristio Tremor nalepnicu na modelu F-150, ali je bila reč o uličnom trkaču. Ovaj put, naziv je zasnovan na već poznatom FX4 paketu opreme, a zatim je krenula lista modifikacija s kojima će Tremor biti u stanju da savlada sve terenske prepreke.

Visina pikapa je povišena za šest centimetara sa prednjim diferencijalom sa ograničenim proklizavanjem i zadnjim samozaključavajućim diferencijalom. Montirani su ogromni, 35-inčni pneumatici marke Goodyear Wrangler Duratrac, na crne felne.

Ford obećava da je njegov predstavnik u stanju da se, bez posledica po vitalne sklopove, vozi u vodi dubine do 83 centimetara, a ogibljenje se može podesiti na nekoliko različitih načina – od spore vožnje po kamenju pa sve do brze vožnje po bilo kojim putevima.

Tremor paket će biti dostupan kao opcija na već postojećim linijama opreme XLT, Lariat, King Ranch iPlatinum s takozvanom kabinom koja poseduje četvoro vrata (Crew Cab). Jedini motor spojiv s Tremor identifikacijom će biti 7,3-litarski benzinac i 6,7-litarski dizel. Pretpostavlja se da će ovo zadovoljstvo koštati oko 2.000 dolara preko standardne cene, a prvi primerci će biti isporučeni kupcima do kraja godine.

AutoRepublika

(116)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments