1. Home
  2. Vesti
  3. Stigao je Alpine A110S! (GALERIJA)
Stigao je Alpine A110S! (GALERIJA)
0

Stigao je Alpine A110S! (GALERIJA)

314
0
Podelite sa prijateljima:

Alpine je prikazao najnovije varijantu modela A110, koja u ovom slučaju nosi sufiks „S“. 

Ova varijanta ima ujedno i najviše snage. Iz 1,8-litarskog turbo četvorocilindraša izvlači se 292 ks i 320 Nm, što je gotovo 40 ks više nego kod standardnih verzija.

A110S do 100 km/h stiže za 4,4 sekunde, dok je maksimalna brzina elektronski ograničena i iznosi 250 km/h. Kako kažu čelnici Alpine, akcenat je bio na performansama i upotrebljivosti ovog modela na stazi. Stoga je bila bitna i mala masa koja ovde iznosi svega 1.114 kilograma.

Inženjeri su dodatno poradili na tome da ogibljenje bude još kruće, a u pres saopštenju stoji i da je su anti rol barovi krući za čak 100%.

Alpine A110S stiže na tržište u Evropi u oktobru ove godine. Početna cena za ovaj automobil (u Francuskoj) iznosiće 66.500 evra.

AutoRepublika

(314)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments