1. Home
  2. Vesti
  3. Prva fotografija nove generacije Renault Zoe procurila na internet
Prva fotografija nove generacije Renault Zoe procurila na internet
0

Prva fotografija nove generacije Renault Zoe procurila na internet

241
0
Podelite sa prijateljima:

Električni mališan iz Francuske odlično se pokazao na tržištu, te ne čudi dolazak druge iteracije. 

Na fotografiji koja se pojavila na internetu vidimo da je dizajn spoljašnjosti vozila evolutivni iskorak u odnosu na aktuelnu generaciju. I one promene koje su se dogodile su u potpunosti očekivane. Nema još uvek fotografija enterijera za koji su se najavile velike izmene naspram prvobitnog modela.

Renault je poprilično ćutljiv kada je reč o novoj generaciji modela Zoe. Ono što su do sada potvrdili to je da će unutar kabine upotrebiti značajno kvalitetnije materijale, kao i da je autonomija kretanja novog modela 300 kilometara po WLTP ciklusu.

Zoe uprkos što je već neko vreme na tržištu i dalje ima odlične komercijalne rezultate. Za period januar-april u Evropi je prodato 15.292 primerka ovog modela, što ga čini drugim najprodavanijim električnim automobilom ove godine na našem kontinentu, odmah iza Tesla Model 3.

AutoRepublika 

(241)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments