1. Home
  2. Life
  3. Kris Heris tvrdi da je zbog Top Geara završio kod psihijatra
Kris Heris tvrdi da je zbog Top Geara završio kod psihijatra
2

Kris Heris tvrdi da je zbog Top Geara završio kod psihijatra

481
2
Podelite sa prijateljima:

Sigurno smo svi barem jednom gledali neku od epizoda Top Geara, i divili se voditeljima kako imaju najbolji posao na svetu. Svako od nas bi sigurno želeo da vozi neke od najboljih svetskih automobila na egzotičnim lokacijama i još da bude plaćen u milionskim iznosima, zar ne? Ali kako priča Kris Heris, posao ne samo što nije impresivan kao što to zvuči na papiru, već mu je takođe doneo izvesne mentalne probleme zbog kojih je završio kod psihijatra.

I pre Top Geara, Heris je bio izuzetno popularna osoba u svetu automobilizma. Pisao je za popularne medije kao što su Evo, Autocar i Jalopnik, a posebnu popularnost je stekao preko svog kanala „Chris Harris on Cars“ na sajtu Youtube koji ima preko 440.000 članova.

Tokom 2016. godine, Heris je postao jedan od voditelja kultne emisije Top Gear. Kao što je poznato, dugogodišnji trio voditelja Džeremi Klarkson, Ričard Hemond i Džejms Mej nije obnovio ugovor, nakon još jednog u nizu skandala Klarksona, pa se BBC bacio u potragu za naslednicima. Heris je bio jedan od pobednika, a televizijska kuća od tada traga za dobitnom kombinacijom. Štaviše, u poslednje četiri godine BBC je promenio čak osam voditelja od čega je Heris jedini „originalni“ kada je serijal restartovan 2016. godine. Rekli bismo da imamo novog Klarksona pošto je Heris poznat po svojim vozačkim umećima i humoru, ali situacija nije baš takva.

Popularni voditelj je nedavno gostovao u emisiji „The Late Brake Show“, gde je diskutovao s kakvim problemima se suočavao radeći svoj „posao snova“. Heris kaže da je od prvog dana prolazio kroz veliko „zlostavljanje“ od strane svih onih koji su smatrali da Klarkson nije trebao da bude otpušten.

Dodaje da je generalno izuzetno čvrsta osoba i da je navikao da se nosi sa kriticizmom, zahvaljujući poslu kojim se bavi, ali da nikada u životu nije prolazio kroz ono s čim se susretao u Top Gearu. Heris nije iznosio preterano mnogo detalja šta mu je tačno rečeno, ali spominje da su ga mnogi krivili kako mu „nikada neće oprostiti što je upropastio kultnu emisiju“.

Takve kritike su dovodile i do porodičnih problema, kao i do sve češće potrage za utehom u alkoholu, pa je Heris odlučio da pronađe profesionalnu pomoć i obrati se psihijatru. Veruje da se danas oseća mnogo bolje, ali i dalje redovno priča s profesionalcima, u želji da balansira sve one probleme koje rad za BBC donosi.

Ako mu je za utehu, ni Klarkson nije prošao mnogo bolje, pošto je emisija „The Grand Tour“ dobila izuzetno promenjive ocene i pored velike investicije od strane Amazona. Na kraju dana, možda je najbolje da se setimo one rečenice „Paži kome zavidiš“ …

AutoRepublika

(481)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Yankee

Ironija da ima onih koji jos uvek krive nekoga drugog umesto Clarksona sto cuvena trojka vise ne vodi Top Gear …

BojanNeki

Od zabavno-cirkus emisije dolaskom Harisa postala ozbiljnija, a BBC na kraju skontao da im ipak treba cirkus za široke narodne mase.
Ako ništa drugo, za razliku od Klarksona i ekipe, Haris je odličan vozač.