1. Home
  2. Vesti
  3. Prve fotografije BMW Serije 3 Touring!
Prve fotografije BMW Serije 3 Touring!
1

Prve fotografije BMW Serije 3 Touring!

465
1
Podelite sa prijateljima:

Prve fotografije nove generacije karavanskog izdanja „trojke“ procurile su na internet i osvanule na germancarforum.com.

Mada je i zvanična premijera Serije 3 Touring veoma blizu, imamo priliku videti kako izgleda ovaj automobil pre nego što smo se nadali. Stilski, nema velikih iznenađenja, sve je to onako kako se i očekivalo. Kako još uvek nema zvaničnih podataka, biće posebno interesantno videti kolika je zapremina prtljažnika, jer je to ono što veoma interesuje potencijalne kupce ovog praktičnog modela.

Kao i sedan izdanje, karavan će dolaziti sa motorima sa četiri ili šest cilindara, a u ponudi će biti i plug-in hibrid. Hibridnu postavku čine četvorocilindarski 2,0-litarski turbo agregat i jedan elektromotor, dok je baterija od 12 kWh. BMW će i kod karavana potencijalnim kupcima nuditi pogon na sve točkove, ili samo na zadnjoj osovini. Kada je reč o transmisiji, tu su „stari dobri“ manuelni šestostepeni menjač kao i osmostepeni „automatik“ poreklom iz ZF-a.

Kada je reč o performantnoj verziji, odnosno M3 Touring, sve su šanse da ga neće ni biti. Prema poslednjim izveštajima nemačkih medija, BMW ne vidi dovoljno zainteresovanosti kupaca za takav automobil, te ga najverovatnije neće ni ponuditi na tržištu.

AutoRepublika 

(465)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Prethodna generacija trojke karavana mi je imala lepše dupe. Ali, vremenom će i ovo „da legne“.