1. Home
  2. Vesti
  3. Da li bi ovako mogao da izgleda Fiat 500 Coupe?
Da li bi ovako mogao da izgleda Fiat 500 Coupe?
2

Da li bi ovako mogao da izgleda Fiat 500 Coupe?

552
2
Podelite sa prijateljima:

Render koji se pojavio na internetu možda daje uvid u sledeći novitet Fiata u Evropi. 

Pomalo razočarani zbog neuspeha oko eventualnog spajanja sa Renaultom, FCA odnosno Fiat okreće se drugim projektima na Starom kontinentu. Italijanska marka suočava se sa ozbiljnom krizom, pre svega zbog poprilično ostarele game, kao i zbog sve većeg tehnološkog jaza u odnosu na lidere.

Prodaju Fiata sa ove strane Atlantskog okeana nose modeli Panda i familija 500. Upravo bi potonja porodica modela trebalo da bude obogaćena novim varijantama. Prema poslednjim glasinama prvi novitet bi mogao da bude Fiat 500 Coupe.

Ukoliko se ovaj model zaista i pojavi na tržištu sasvim je realno da izgleda kao što ovi renderi to prikazuju. Pre svega, mora se nadovezati na retro stil koji održava popularnost kod Fiata 500, ali se mora dopasti i mladim ljudima koji bi trebalo da budu ciljna grupa.

Postavlja se pitanje kakva bi bila paleta agregata? Pa pre svega bi primenu našli FireFly motori sa tri i četiri cilindra raspona snage od 120 do 180 „konja“, a sasvim je moguće da bi Fiat u skladu sa proklamovanim ciljevima u sprezi sa elektrifikacijom, mogao da ponudi i potpuno električnu varijantu.

Džon Elkan, predsednik FCA, navodno želi da što pre ojača poziciju italijanskog brenda u Evropi, kako bi se stabilizovala kompletna situacija ove alijanse na našem kontinentu.

AutoRepublika 

(552)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
don

odlican

Zsphere

Odlican dizajn!