1. Home
  2. Vesti
  3. Kupio automobil kovanicama! (VIDEO)
Kupio automobil kovanicama! (VIDEO)
0

Kupio automobil kovanicama! (VIDEO)

303
0
Podelite sa prijateljima:

Ko kaže da se uz pomoć „kasice prasice“ ne može uštedeti dovoljno za automobil?

Mada ovo nekome zvuči poput „naučne-fantastike“, po South China Morning Postu, to je jednom Kinezu pošlo za rukom. On je bacio oko na automobil koji košta 27.500 dolara, a više od polovine te sume je platio sa 66 vreća novčića. Zaposlenima u prodajnom salonu je bilo potrebno nekoliko dana da izbroje novac, ali sudeći po video klipu, dobro su se zabavljali (čak i ukoliko nisu plaćeni za prekovremeni rad).

Ovaj čudan slučaj se desio u gradu Kanžu u proviniciji Hebej, krajem prošlog meseca. U članku nije naglašeno o kojem automobilu se radi, ali budući da se u video klipu pojavljuje nekoliko marki, verovatno se radi o salonu polovnih vozila. Takođe, nije poznato koliko je vremena bilo potrebno čoveku da sakupi novac.

Čovek je imao 18.800 dolara u metalnim novčićima u ukupno 66 vreća. Ostatak je platio elektronski, a zatim se odvezao kući u novom automobilu.

U ostatku sveta, teško da bi neko pristao na ovakvu vrstu transakcije, već biste morali da promenite novac u banci, a i tamo biste morali da otvorite račun da bi ste ga deponovali.

Ono što je takođe sasvim izvesno je da je ovaj slučaj iskorišćen i u marketinške svrhe, jer prihvatanje ovakve transakcije dokazuje da je reč o salonu čiji šefovi imaju zdrav smisao za humor. Ipak, na kraju krajeva, „pare su pare“.

AutoRepublika

 

(303)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments