1. Home
  2. Vesti
  3. Kada se rešavanje pitanja „ko je bolji“, Chevrolet ili Ford, završi pucnjavom
Kada se rešavanje pitanja „ko je bolji“, Chevrolet ili Ford, završi pucnjavom
2

Kada se rešavanje pitanja „ko je bolji“, Chevrolet ili Ford, završi pucnjavom

473
2
Podelite sa prijateljima:

Ko je bolji, Chevrolet ili Ford? Ne upuštajte se u takve rasprave u SAD, koje tamo imaju efekat „Zvezda/Partizan“.

Prošle nedelje, nešto što je trebalo da bude prijateljska diskusija o tome ko je bolji, Chevrolet ili Ford, rezultiralo je time što su tri osobe završile u bolnici, kada je jedan, pedeset šestogodišnji Mark Tarner, postao ekstremno nasilan. Incident se desio na uskršnjoj večeri u kući Tarnerove partnerke u Bedford Kauntiju u Virdžiniji.

Naime, Tarner i sin njegove devojke su ušli u debatu oko Chevroleta i Forda, da bi stariji muškarac potegao nož u cilju da uplaši mađeg. U čitavu star se umešala i žena, pokušavajući da smiri situaciju, da bi je Tarner ubo u leđa.

Dok su svi bili okupljeni oko nje da bi joj pomogli, Tarner je ušao u kuću, i po policijskom izveštaju, pojavio se s pištoljem. Pucao je u partnerku, koja mu se ponovo našla na putu, kao i na njenog sina, ali su dva metka rikošetirala i pogodila devojku mlađeg muškarca u leđa i obraz. Tarnerova devojka je pogođena u noge na pet mesta, dok je njen sin pogođen u ruku i obraz.

Tužioci su potvrdili da je povod za nasilje bila rasprava oko toga ko je bolji, Chevrolet ili Ford, ali i da je grupa verovatno bila povezana s aktivnostima oko narkotika. Tarner je bio prilično pod uticajem psihoaktivnih supstanci kada se sve desilo.

On je uhapšen uz optužbu za dva slučaja namernog ranjavanja i napad vatrenim oružjem, dok se razmatra i dodatna optužba zbog rikošetiranih zrna.

AutoRepublika

 

(473)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Siniša

I koji je bolji?

Zoca

Osobito Mustang vs Camaro.Inace ,za kineski sam metod borbe protiv narkomanije.