1. Home
  2. Vesti
  3. Počela proizvodnja novih modela Fordovih kamiona u Rusiji
Počela proizvodnja novih modela Fordovih kamiona u Rusiji
0

Počela proizvodnja novih modela Fordovih kamiona u Rusiji

580
0
Podelite sa prijateljima:

Ruska kompanija Avtovor je izdala saopštenje za javnost u kome se navodi da je započela sa proizvodnjom novih modela sa oznakama Ford Trucks: 1833 uz 4×2 pogon, kao i model 2533 uz 6×2 pogon.

Nove serije modifikovanih, osveženih verzija kamiona Ford 1832 i Ford 2532, su utemeljene na prethodnicima koji su bili dobro prihvaćeni na tržištu Ruske Federacije. Glavna novena se odnosi na uvođenje snažnijih i energetski efikasnijih pogonskih grupa komercijalnog naziva Ecotorq, a koje ispunjavaju Euro-5 standarde izduvnih gasova. Ovi agregati isporučuju do 330 konjskih snaga, a upareni su devetostepenom transmisijom.

U ponudi su modeli sa dva međuosovinska rastojanja kao i dve verzije kabinskog prostora. Dakle, kabina može biti prilagođena dnevnom odmoru, ili alterativno, može omogućiti prenoćište za dve osobe.

Bruto težina ovih kamiona iznosi 18 i 25 tona, a nosivost je ograničena na 12 ili 18 tona, redom za Ford 1832 i 2532. Oba kamiona mogu biti korišćena na kraćim relacijama kao i u međugradskom transportu, a prevashodno su namenjeni za prevoz građevinskog materijala ili za pružanje usluga u javnom sektoru. Fordovi kamioni se proizvode u raznim karoserijskim specifikacijama.

Prvi primerci će se naći u izložbeno prodajnim salonima u Rusiji već ovog meseca.

Pogoni Avtovora, smešteni u Kaliningradu proizvode kamione Forda velike nosivosti, počev od 2013. Avtotor je startovao sa primenom strategije koja uključuje potpuni proizvodni ciklus komercijalnih vozila uključujući i zavarivanje i farbanje kabine, od prošle godine.

Širok spektar komponenti za vozila koja silaze sa proizvodnih traka fabrike iz Kaliningrada, proizveden je u Rusiji.

(580)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments