1. Home
  2. Sajmovi
  3. Produženi BMW serije 3 predstavljen u Šangaju
Produženi BMW serije 3 predstavljen u Šangaju
2

Produženi BMW serije 3 predstavljen u Šangaju

332
2
Podelite sa prijateljima:

Uz produženo međuosovinsko rastojanje dolaze i duža zadnja vrata i više prostora u visini nogu.

Mercedes-AMG A34L nije jedina limuzina s produženim međuosovinskim razmakom koja debituje na Salonu automobila u Šangaju. Tu je i bavarski model, produžena serija 3. Dizajn je praktično prenesen sa standardnog modela, ali su zadnja vrata primetno duža. Distanca između dve osovine je povećana za 11 centimetara na 2961 milimetar a ukupna dužina automobila iznosi 4829 milimetara.

Povećani „otisak“ obezbeđuje 43 milimetra više u visini nogu putnika na zadnjim sedištima, tako da ne čudi što je BMW informisao publiku da se radi o najboljem rezultatu u klasi. Zadnja sedišta su posebno dizajnirana za potrebe produženog modela, poboljšanog tapacirunga i forme.

Tu su i novi nasloni za glave sa „superkomfornim“ jastučićima, uz odgovarajući centralni naslon za ruke.  U ostale interesantne stvari se ubrajaju osvetljeni paneli na prednjim i zadnjim pragovima, panoramski stakleni krov i akustično staklo vetrobrana, koje donosi bolju izolaciju. Praktični aspekt je ispoštovan s prtljažnikom korisne zapremine od 480 litara.

Motor je 2,0-litarski turbo benzinac sa 185 ks i 300 Nm, u ponudi u inicijalnom 325Li modelu, uparen s osmostepenim automatskim menjačem koji snagu šalje na zadnje točkove.

Naravno, produženi model je namenjen isključivo kineskom tržištu, a u prodaju treba da krene sredinom godine.

AutoRepublika

 

(332)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Ercegovac

Један тај продужени би ми одговарао.

Zvezdan Božinović

Čitaš mi misli 🙂