1. Home
  2. Vesti
  3. BMW i2 će koštati ispod 30.000 evra
BMW i2 će koštati ispod 30.000 evra
1

BMW i2 će koštati ispod 30.000 evra

318
1
Podelite sa prijateljima:

BMW u potpunosti menja recept u odnosu na i3.

Nemački Manager Magazine je izvestio da je Klaus Frelih, član upravnog odbora BMW-a AG, sugerisao da će potencijalni novi „i“ model, i2, koji bi trebalo da stigne na tržište 2024., koštati ispod 30.000 evra.

Očekuje se da novajlija bude konvencionalniji u odnosu na i3, ali bi mogao biti slične veličine, u formi malog sedana ili kupea s četvoro vrata. On će biti proizvod saradnje BMW-a s Daimlerom.

Spekuliše se o tome da li će i2 biti naslednik i3 ili će ova dva modela biti paralelno u ponudi. Pored toga, glasine kažu da će (skupa) ugljenična vlakna biti odbačena i neće svoje mesto naći na i2.

BMW zvanično radi na nekoliko novih baterijskih modela, kao što su iX3, i4 i iNEXT. Ukoliko pogledamo širu sliku, i2 ne predstavlja iznenađenje, mada se nameće pitanje da li je racioalno u potpunosti ukinuti i3, čija prodaja raste svake godine. Ipak, činjenica je da je i3 prilično skuplji u odnosu na velikoserijske električne modele.

AutoRepublika

 

(318)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
BB

BMW i još na struju ju ispod 30,000 evritja… Eh da mi je i to vidjeti. Vrijeme će pokazati da od toga nema ništa….