1. Home
  2. Vesti
  3. Pas sat vremena vozio ukrug u „rikverc“ (VIDEO)
Pas sat vremena vozio ukrug u „rikverc“ (VIDEO)
2

Pas sat vremena vozio ukrug u „rikverc“ (VIDEO)

485
2
Podelite sa prijateljima:

Ne, ne, ovo nema veze sa serijom „Dosije X“.

Vožnja je aktivnost koja je rezervisana za ljudska bića, ponekad se tu umeša i neki robot. Međutim, ovoga puta je reč o nečemu potpuno drugačijem.

Znamo da su labrador retriveri inteligentni psi, ali ovaj momak iz Floride je nadmašio sve. Nije baš svakodnevni prizor da vidite psa za volanom kako se sat vremena vozi ukrug, i to u „rikverc“.

Po izveštaju CNN-a, En Sabol, koja se nalazila na licu mesta, videla je vozilo kako u slepoj ulici vrti krugove. Inače sve se dešava u Port St. Lusi, na Floridi. Prvobitno, nije znala da se radi o psu.

„Najpre sam mislila da neko vozi unazad, ali kada se to nastavilo, pomislila sam, u redu, šta to oni rade“, izjavila je Sabolova.

Po policijskom izveštaju, vlasnik psa, koji je zatražio da ostane anoniman, izašao je iz automobila čiji je motor ostao da radi. Očigledno nije znao da je njegov ljubimac naučio par trikova što se vožnje tiče.

Naravno, najverovatnije je automobil imao automatski menjač, jer bi se u suprotnom motor ugasio onog momenta kada bi četvoronožac pomerio ručicu menjača. Takođe, vlasnik nije aktivirao ručnu kočnicu, sem ako pas nije znao kako da je isključi.

Dakle, ukoliko ostavite psa u vozilu, nemojte ga učiti kako da menja „brzine“, ili makar podignite ručnu.

AutoRepublika

(485)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Ko još vjeruje u ovo???

Yankee

Mercury Sable