1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ženeva 2019
  4. Aston Martin AM-RB 003 – civilizovana verzija Valkyriea (GALERIJA)
Aston Martin AM-RB 003 – civilizovana verzija Valkyriea (GALERIJA)
0

Aston Martin AM-RB 003 – civilizovana verzija Valkyriea (GALERIJA)

111
0
Podelite sa prijateljima:

Sličan izgled, tu dileme nema, ali je pogon novi a i zadnje krilo.

Aston Martin je tokom 20. veka izgradio reputaciju proizvođača velikih, brzih i udobnih grand tourera. Međutim, u 21. veku, britanska marka nastoji da ostvari ime i u segmentu hiperautomobila sa središnje pozicioniranim motorom. Najnoviji primerak je Aston Martin AM-RB 003, novi član porodice u kojoj su već Valkyrie i Valkyrie AMR Pro. Suvišno je reći da je ovaj automobil jedna od najvećih zvezda salona u Ženevi.

Ukoliko vam se svideo izgled Valkyriea, dobre vesti su da AM-RB 003 deli dotični stajling. Međutim, izgleda kompletnije, manje trkački orijentisano, što znači da je spreman za stvaran svet. Prednji spliter izgleda se čini kao da počiva nešto podignutije i manje je naglašen.

Zadnji deo počiva niže i skriva zadnji spojler, koji takođe nije izražen kao kod Valkyriea, ali je značajno napredniji. Ono što je takođe bolje je nova postavka izduva, s parom „topova“ u odvojenim kućištima, za razliku od otvorenih jedinica kod Valkyriea.

Mada je po Aston Martinu 003 „običniji“ od Valkyriea, ne treba očekivati da bude zamena za Vantage, a i biće proizveden u „striktno ograničenom broju“.

003 će u odnosu na hiperautomobil posedovati upola manje cilindara, ali u saradnji s turbo punjačem i elektrifikacijom.

AutoRepublika

(111)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments