1. Home
  2. Vesti
  3. Top Gear odabrao 10 najlepših automobila današnjice (GALERIJA)
Top Gear odabrao 10 najlepših automobila današnjice (GALERIJA)
3

Top Gear odabrao 10 najlepših automobila današnjice (GALERIJA)

6.96K
3
Podelite sa prijateljima:

Internet portal Top Geara izabrao je deset najlepših automobila koji su trenutno na tržištu. 

Dakle, u razmatranje ušli su isključivo modeli koji su aktuelni odnosno koje je moguće kupiti u ovom trenutku. Čitav odabir pao je na pleća jednog čoveka, glavnog dizajnera magazina Top Gear, Endija Frenklina.

Frenklin je sastavio veoma interesantnu listu, i zaista je teško osporiti pravo na pripadnost ovoj eliti većini navedenih modela. Ipak, Top Gear ne bi bio to što jeste, da na kraju nisu uneli malu duhovitu opasku.  Kao jedan od deset oku najprivlačnijih modela Frenklin je naveo čitavu gamu Volvoa.

Na listi nema predstavnika američke i južnokorejske automobilske industrije.

Ovo je deset najlepših automobila današnjice u izboru Top Geara:

  • Alfa Romeo Giulia
  • BMW i8
  • Alpine A110
  • Ferrari 488 Pista
  • Jaguar F-Pace
  • Suzuki Jimny
  • Aston Martin Vantage
  • Lexus LC
  • Seat Leon
  • Cela gama Volvoa

(6959)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Dikh tu kava

A možda ste mogli i neki Vantage i 488 da nađete sa BG tablama, pošto i8 ne dovodim u pitanje..

Balkanboj

Slobodno su moglu uz onu limenku od Suzukija da stave i Nivu. Isti su.

Sub-Zero

Bmw i8 i lexus mrtva trka, moda lexus mala prednost zato sto ga nema kod nas da se vidi pa daje utisak ekskluzivnosti…suzuki nije za ovaj odabir ali kao best buy offroad je sigurno, volvo uvek na tecem mestu…kako nigde mercedesa 4 door gt