1. Home
  2. Vesti
  3. Volswagen ni ne pomišlja na ukidanje Passata
Volswagen ni ne pomišlja na ukidanje Passata
0

Volswagen ni ne pomišlja na ukidanje Passata

506
0
Podelite sa prijateljima:

Glasine o navodnoj propasti Passata su naravno preterane.

Najpopularniji model D segmenta u Evropi i jedan od najpopularnijih na svetu je daleko od ukidanja proizvodnje. Naime, prošle nedelje je nemačka štampa izvestila da bi Volkswagen mogao da premesti proizvodnju Passata u fabriku manjeg obima da bi se napravio prostor za velikoserijski električni automobil, pa čak se pisalo i o eventualnom stopiranju proizvodnje.

Ipak, ljubitelji VW-a mogu da odahnu, jer nijedna od dotičnih tvrdnji nije tačna. Volkswagen je prošle nedelje organizovao u Hamburgu tajnu pres konferenciju, da bi predstavio restilizovani model, koji će biti lansiran u Evropi naredne godine.

Portparol na dotičnom događaju je citiran rekavši da „su se pojavile  neke razočaravajuće vesti u vezi sa Passatom, i da stvar treba pojasniti. Novinari mi govore da će Passat biti ukinut zbog promena u automobilskoj industriji, kao i da kompanija razmatra da fabriku u Emdenu prilagodi čisto za električne automobile. Odmah da vam kažem, mi nećemo ukidati Passat.“

S obzirom na to da je VW-ova limuzina iz D segmenta osvežena a ne zamenjena novim modelom, kompanija iz Volfsburga jasno svima daje do znanja da je zadovoljna uspešnim receptom i konkurentnošću u kojoj Passat uživa na tržištu.

AutoRepublika

(506)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments