1. Home
  2. Vesti
  3. Renault priznao da je platio svadbu Karlosa Gona
Renault priznao da je platio svadbu Karlosa Gona
3

Renault priznao da je platio svadbu Karlosa Gona

711
3
Podelite sa prijateljima:

Kako se nastavlja proces protiv Karlosa Gona, bivšeg šefa Renaulta i Nissana, tako isplivavaju novi, bizarni detalji života ovog čoveka. 

Očito da Gon nije znao kada da stane i da ga je želja za novcem potpuno obuzela. Renault je danas saopštio javnosti da je istina da je 2016. godine uplatio 50.000 evra na račun Versaja, a sve to za potrebe svadbe svog tadašnjeg šefa.

Osim toga, Renault je obavestio medije da je prijavio plaćanje svadbe nadležnim organima koji vode istragu u Francuskoj. Gonov advokat u zemlji Gala, Žan-Iv Lebornj, naveo je da njegov klijent nije imao uvid u to da je Renault platio njegovu svadbu. Zapravo, francuska marka nije platila potpuno sve troškove ovog veselja, već samo njihov jedan deo, što upućuje da je cifra daleko veća.

Potpuna informacija glasi da je Renault pristao da sponzoriše dvorac Versaj, a na ime sponzorstva ovoj turističkoj atrakciji prebačeno je 2,3 miliona evra. Bilo je predviđeno da Versaj ustupi svoje prostorije kada to bude bilo potrebno i usluge u vrednosti od 575.000 evra, kao kontrauslugu za sponzorstvo.

Pomenuti advokat Karlosa Gona u Francuskoj navodi da Brazilac nije bio svestan donacije Renaulta od 50.000 evra, kao i da je Versaj ustupljen za svadbu potpuno besplatno u okviru već postignute saradnje.

Karlos Gon nalazi se u pritvoru u Japanu od novembra prošle godine, kada je uhapšen zbog poreskih malverzacija i zloupotrebu finansijskih sredstava kompanije Nissan.

AutoRepublika 

 

(711)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Renoj Peugeotuare

Ма чему толко ,,узбуђавање,, па и госн Гон читао коментаре на АР-и да је Решој најбољи, а оно што је најбоље то се и продаје , а кад се продаје добар део профита се ,,главном, у џеп додаје. :)) 😛

Renault Terminator

Hahah…sta ti je preduzece,Ghon ko Sojic?

Zvezdan Božinović

Sve i da je Gon (jedini) vlasnik Renaulta, ovo bi bilo protivzakonito, bez obračuna poreskih tereta, a kamoli u tuđem društvu u kom si direktor (predsednik Upravnog odbora).