1. Home
  2. Vesti
  3. Dacia Duster u pikap varijanti spreman za premijeru
Dacia Duster u pikap varijanti spreman za premijeru
0

Dacia Duster u pikap varijanti spreman za premijeru

432
0
Podelite sa prijateljima:

Mada je do sada postajala samo glasina da će Dacia plasirati navedeni model, sada je data i zvanična potvrda. 

Renault je u ime Dacije potvrdio da će Duster dobiti i svoju pikap verziju. Prema informacijama iz rumunskih medija, Dacia će plasirati Duster pikap kao automobil  namenjen za upotrebu kao lako komercijalno vozilo u nepristupačnim terenima. Filozofija će ostati ista, s obzirom na to da će i ova izvedba nositi oznaku budget automobila, odnosno cenovno pristupačnog vozila.

Duster pikap već postoji (na naslovnoj fotografiji), ali nije plod zvaničnih radova Dacije, već jedne rumunske tjunerske kuće koja je čini se i započela pomamu koja vlada za „radničkom“ verzijom Dacijinog SUV-a.

Rumunska marka potvrdila je da će njen novi proizvod naći se na tržištu u drugoj polovini ove godine, a kako još uvek nije saopšteno kada će imati premijeru, sasvim je moguće da će se debi odigrati na Salonu automobila u Ženevi.

Dacia je prošle godine bila veoma uspešna u Evropi. Prodali su 528.249 automobila i zauzeli 14. poziciju na top listi najprodavanijih marki na Starom kontinentu. Uz to su zabeležili rast prodaje od 11,4%, a u tekućoj godini očekuju još bolji komercijalni rezultat.

AutoRepublika 

(432)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments