1. Home
  2. Vesti
  3. Ovaj Kangoo je majka svih „sleepera“ (VIDEO)
Ovaj Kangoo je majka svih „sleepera“ (VIDEO)
0

Ovaj Kangoo je majka svih „sleepera“ (VIDEO)

3.42K
0
Podelite sa prijateljima:

U ovom „sleeperu“ zaista možete spavati.

Šta obično pomislimo kada ugledamo Renault Kangoo? Pa, da je nekome u komšiluku stigla pošiljka, ili da vlasnik obližnje prodavnice donosi robu za istu. Ruku na srce obično ga nećemo ni primetiti, ali ovaj o kojem je reč je u najmanju ruku poseban.

YouTuber Monky London je uočio ovog „sleepera“, koji je po vlasnikovim rečima, bio dostavnjak njegove sestre. Da bi kreirao ovaj „Megangoo“, vlasnik je iskoristio tri Renaulta. Pored karoserije Kangooa, iskorišćen je i menjač Clija II R.S. 172 kao i turbo agregat Meganea R.S. 225.

Dakle, Kangoo I se proizvodio u kargo i putničkoj verziji, premijerno je predstavljen 1997., a proizvodnju je završio 2007. Primerak o kojem pišemo je očigledno „radni“, bez sedišta koja bi samo smetala transportu robe. Originalno je pogonjen dizel motorom.

Clio, s druge strane, jedan je od najpopularnijih modela u svojem segmentu, kako u regularnoj, tako i R.S. varijanti.

Na kraju, Megane R.S. je u svakoj svojoj iteraciji bio među najdominantnijim „hot heč“ modelima na svetu. Motor sa 225 ks je iz prve generacije Megane RS-a.

AutoRepublika

Izvor: Monky London via YouTube

 

(3415)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments