1. Home
  2. Vesti
  3. Restilizovani Fiat 500L donosi drastične izmene
Restilizovani Fiat 500L donosi drastične izmene
0

Restilizovani Fiat 500L donosi drastične izmene

462
0
Podelite sa prijateljima:

Već je poznato da se sprema redizajn za Fiat 500L i da se on sprema za ovu godinu. Pripreme u proizvodnom procesu su krenule još prošle godine, a model koji je već petu godinu u životnom ciklusu biće osvežen.

Nagađalo se da će promene biti vrlo diskretne. Iako u suštini tačno, vizuelno će 500L izgledati znatno svežije i atraktivnije od još uvek aktuelnog modela.

Farovi će imati četvrtastiji oblik, nova su svetla za maglu, prednja maska hladnjaka je dobila „fensi“ aplikacije u stilu majstora italijanskog dizajna, pa sada celom prednjem kraju automobila daje novu, primamljivu notu.

Ni zadnje svetlosne grupe neće preživeti redizajn u postojećem izdanju. Maj će doneti, umesto dosadašnjih kružnih svetala, horizontalno postavljena, tanana stop svetla koja će se protezati dublje ka unutrašnjosti automobila.

Paleta boja je obogaćena za još jednu nijansu braon – bronzane boje. Značajno je modernizovan i enterijer vozila i usklađen sa svežijim Fiat modelima u ponudi.

Sve u svemu, iako neizmenjenih osnovnih kontura vozila, restilizovani model će biti praznik za oči, umorne od gledanja istog „outfita“ prethodnih 5 godina.

Očekuje se značajan rast prodaje kao posledica restilizacije, a koliko su majstori dizajna sigurni u svoj rad, govori i činjenica da je odložena zamena ovog modela potpuno novim, jer se neće desiti u naredne tri godine.

Na prvu loptu, deluje da je jedino propuštena prikladna prilika da se u 500L za evropsko tržište, instaliraju i motori koji su aktuelni na severnoameričkom. To bi onda bio pun pogodak.
Fotografije su snimljene početkom marta na regionalnom putu Kragujevac – Jagodina i na njima se, naravno, ne vidi ništa od izmena.

FCA SRBIJA – NEK JE BERIĆETNO, AUTO REPUBLIKA VAM ŽELI SVAKU SREĆU.

(462)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments