1. Home
  2. Vesti
  3. Novi Porsche 911 Speedster se pojavio na ulicama!
Novi Porsche 911 Speedster  se pojavio na ulicama!
0

Novi Porsche 911 Speedster se pojavio na ulicama!

335
0
Podelite sa prijateljima:

Porsche 911 Speedster je uočen prilikom testiranja i to u serijskom izdanju prošle godine, a nova špijunska fotografija sugeriše da se provera sada vrši i u regularnom saobraćaju.

Ukoliko se pitate kakva je to „skalamerija“ na zadnjem delu automobila, reč je o aparaturi za testiranje izduvnih gasova, jer kao što znamo, novi modeli automobila moraju biti u skladu sa strožom WLTP regulatiom.

Meki krov i zadnji deo vozila su jasno vidljivi, ali ovde pričamo samo o vrhu ledenog brega.

Za razliku od 997 Speedstera, koji je bio baziran na GTS-u, novajlija kao polaznu tačku uzima 911 GT3 (već dobijamo „leptiriće“ u stomaku).

Malobrojni srećnici koji će biti u prilici da uživaju u ovoj izuzetnoj mašini, na raspolaganju će imati atmosferski, 4,0-litarski, šestocilindarski bokser motor s najmanje 500 ks (u GT3 RS isporučuje 520 konja).

Činjenica je da je Speedster baziran na spomenutoj verziji 911-ice, otvara vrata za sočne spekulacije. Preciznije, na forumima je se već spominje mogućnost da u ponudu uđe 911 GT3 Cabriolet.

Jedva čekamo.

AutoRepublika

 

(335)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments