1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen prikazao mali kamper – Caddy California (GALERIJA)
Volkswagen prikazao mali kamper – Caddy California (GALERIJA)
0

Volkswagen prikazao mali kamper – Caddy California (GALERIJA)

1.27K
0
Podelite sa prijateljima:

Nemačka marka je predstavila novi dodatak svom portfoliju kampera, a u pitanju je model baziran na Caddyju. 

Čini se da su veliki svetski proizvođači prepoznali jačanje pokreta mobilnih kuća u poslednjih nekoliko godina, i odlučili da se snažnije umešaju u ovaj segment sa ponudom serijskih primeraka kampera male i srednje veličine. Volkswagen je posebno aktivan u pomenutoj klasi, tako da je Caddy California samo zaokružio ponudu nemačkog brenda.

Ovaj model za osnovu koristi petu generaciju Caddyja i zamišljen je kao mali kamper za parove bez dece ili sa malom decom. Caddy California može se pohvaliti i malom kuhinjom, koja je ušuškana u prtljažniku vozila kao i sa velikim panoramskim krovom. Kada je reč o spavanju u vozilu, preklapanjem sedišta dobija se ravna površina od gotovo dva metra dužine.

Volkswagen je ponudio i novi sistem šatora koji je savršeno ukombinovan sa vozilom, ali je ovaj šator deo opcionalne opreme. Nemački proizvođač će ponuditi Caddy California u dve verzije – osnovna će imati međuosovinsko rastojanje od 4.501 mm, dok će druga varijanta imati više prostora između dve osovine (4.853 mm).

Kada je reč o pogonu, u upotrebi su dva TDI agregata, od kojih slabiji isporučuje 75 ks, a snažniji 122 ks. Volkswagen navodi da je dostupan pogon na prednje točkove, ili na obe osovine.

Prema aktuelnim informacijama Caddy California će inicijalno biti dostupan samo u Evropi.

AutoRepublika 

(1274)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments