1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. Brabus pripremio asesoare za novu A klasu (GALERIJA)
Brabus pripremio asesoare za novu A klasu (GALERIJA)
0

Brabus pripremio asesoare za novu A klasu (GALERIJA)

224
0
Podelite sa prijateljima:

Većina Mercedesovih modela poželjna je i bez velikih promena, ali kada prođu Brabus tretman, postanu još poželjniji. 

Valja početi od pogonske jedinice. Uz male prerade, model A250 Brabus proizvodi 270 ks i 430 Nm, što je za 46 ks i 30 Nm više od serijske varijante. Ovako tjunirana A klasa do „stotke“ stiže za 5,9 sekundi.

Ostatak prepravljene A klase otpada na vizuelne izmene. Tu je novi izduvni sistem sa četiri završetka koja su obložena ugljeničnim vlaknima. Potom veliki crni difuzor kao i spojler koji je postavljen na krov. Sve to čini da ionako sportski nastrojena A klasa izgleda još oštrije i agresivnije.

Točkovi su uvek posebna priča kada se radi o Brabusovim konverzijama. Na raspolaganju su naplaci od 17 pa sve do 20 cola, i to u tri različita dizajna.

Tjunerska kuća je obezbedila niz asesoara i za enterijer vozila. Moguće je postavljanje kože na gotovo kompletnu kabinu. Pored toga, Brabus je učinio dostupnim i aluminijumske papučice za gas i kočnicu. Po običaju nemačka kuća specijalizovana za preradu Mercedesovih modela na modele koji prođu njen tretman stavlja posebne pragove od nerđajućeg čelika sa sopstvenim logoom.

 

(224)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments