1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. MH8 600 je ono što želimo da vidimo u obliku BMW-a M8
MH8 600 je ono što želimo da vidimo u obliku BMW-a M8

MH8 600 je ono što želimo da vidimo u obliku BMW-a M8

460
0
Podelite sa prijateljima:

„Zlokoban“ izgled ovog M850i u skladu je s 621 ks iz V8 motora.

Trenutno najpoželjniji član porodice serije 8 (M8 treba da stigne sledeće godine), dospeo je u ruke Manharta. Oni koji nemaju strpljenja da čekaju na M „osmicu“, mogu pažnju da obrate na „MH8 600“ projekat. Automobilski mađioničari iz Vupertala definitivno znaju da rade svoj posao.

Već po tradiciji, Manhartova verzija dolazi u crnoj boji sa zlatnom prugom. Ujedno, bavarski superkupe je bliži tlu zahvaljujući H&R oprugama, u kombinaciji sa naplacima od 21 cola. Ono što pozdravljamo što se Manhart nije previše bavio dizajnerskim modifikacijama, tako da jedine izmene predsavljaju prednji i zadnji spojler od ugljeničnih vlakana. Pozadinu krase četiri završetka iizduvnih cevi, takođe obloženih ugljeničnim vlaknima.

Glavni hit, naravno predstavlja 4,4-litarski twin-turbo V8. U standardnoj verziji, isporučuje 530 ks i 750 Nm. Međutim, sa optimizacijom softvera, „vatrena moć“ je porasla na 621 ks i 870 Nm, što bi moglo da bude za nijansu više nego što će biti snaga M8.

Što se performansi tiče, Manhart se nije izjasnio, ali za očekivati je da sprint do „stotke“ traje ispod 3,5 sekundi.

AutoRepublika

Izvor: Manhart

 

(460)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments