1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Manhart MH2 550 – BMW sa „M“ oznakom kakvog želimo (VIDEO)
Manhart MH2 550 – BMW sa „M“ oznakom kakvog želimo (VIDEO)

Manhart MH2 550 – BMW sa „M“ oznakom kakvog želimo (VIDEO)

2.11K
0
Podelite sa prijateljima:

Kada Manhart u ruke uzme neki BMW, onda rezultat bude u stilu „vrhunskog seksa“. Ovoga puta je reč o M2 Competition.

Još od debija 2016., BMW M2 dobija isključivo pohvale, posebno od entuzijasta i novinara. Razumemo i zašto, jer M2 nosi u sebi duh prošlih vremena, naravno u modernoj formi. Uporedimo ga samo sa E46 M3 i uočićemo nit koja ih spaja. Za 2019., BMW je lansirao M2 Competition sa „srcem“ M3.

Povećanje snage nije malo, sa 370 na 410 ks, i to zahvaljujući  – promeni motora! Originalni N55 3,0-litarski redni šestak, mesto je prepusito S55 šestocilindrašu iz M3/M4.  To je primetio i poznati automobilski vloger, Shmee150, tako da je posetio Manhart Performance u Nemačkoj da bi se upoznao sa MH2 550.

Sasvim jasno, Manhartova verzija isporučuje 550 konja, tako da nadmašuje rivale u vidu Audija RS3, Mercedesa-AMG CLA45  i Porsche Caymana GTS. U tradicionalnom Manhartovom maniru, inače sjajan sportista je učinjen još „sjajnijim“.

Nemačka tjunerska kuća je svoj potpis stavila i na stajling karoserije, koji ne odstupa mnogo od fabričkog, što pozdravljamo. Manhartov izduvni sistem sa završecima od ugljeničnih vlakana, svakako je plus, što ćete uvideti tokom gledanja video klipa. Takođe, karoserija je 2,5 centimetara bliža tlu zahvaljujući KW oprugama. Kao „šlag na tortu“ dolaze crni naplaci sa zlatnim akcentima, prečnika 21 cola.

Enterijer MH2 550 je gotovo u potpunosti standardan izuzev Manhart oznake na volanu, koja zamenjuje plavo-beli propeler.

AutoRepublika

Izvor: Shmee150 via YouTube

 

(2108)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments