1. Home
  2. Vesti
  3. Enterijer svih vozila iz game marke Alfa Romeo od sledeće godine znatno unapređen
Enterijer svih vozila iz game marke Alfa Romeo od sledeće godine znatno unapređen
0

Enterijer svih vozila iz game marke Alfa Romeo od sledeće godine znatno unapređen

1.61K
0
Podelite sa prijateljima:

Naslednik Serđa Marikonea, novi izvršni direktor FCA grupacije, Majk Menli je danas održao konferencijsku telefonsku sesiju sa analitičarima zbivanja iz automobilske industrije. Tema su bili poslovni rezultati italo-američkog konglomerata, a dinamika razgovora je sagovornike odvela i na nešto drugačije teme.

Menli je, generalno, izrazio nezadovoljstvo poslovnim rezultatima FCA grupe na evropskom kontinentu. „Nisam zadovoljan postignutim rezultatima u Evropi, gde zauzimamo oko 2,8 – 3% tržišnog učešća. To nikako ne mogu da budem kada znam da neki naši konkurenti drže čak 6%. Konkretno mislim na Peugeot. Znamo šta trebamo da uradimo kako bismo ih sustigli,” rekao je on.

“Preduzete akcije će se svakako odraziti na obime proizvodnje, ali to jednostavno moramo da uradimo kako bi unapredili profitne stope, što bi nam omogućilo da se konačno suočimo sa ogromnim troškovima elektrifikacije game”.

Ljubiteljima italijanskih automobila, ovaj deo njegovog obraćanja analitičarima će svakako biti najzanimljiviji. Menli je govorio o marki Alfa Romeo.

„Beležimo značajno povećanje obima prodaje na tri glavna tržišta gde prodaja raste, u proseku za 20%. Ipak, neophodan nam je dalji rast, a počev od sledeće godine, predvideli smo značajne modifikacije enterijera za celu gamu marke Alfa Romeo”, nastavio je on.

Poznavajući sadržinu poslovnog plana koji je letos predstavljen u Baloku, sigurno je da je Menli mislio da će se novim enterijerom moći pohvaliti modeli: hedžbek Giulietta, sedan Giulia, kao i krosover srednje veličine Stelvio.

Ujedno, prema našim zapažanjima stečenim tokom testova pomenute limuzine (u dve verzije) i krosovera, upravo na ovom polju su modifikacije više nego dobrodošle.

AutoRepublika

(1613)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments