1. Home
  2. Vesti
  3. Serija 3 bi mogla da bude prvi performantni karavan BMW-a
Serija 3 bi mogla da bude prvi performantni karavan BMW-a
0

Serija 3 bi mogla da bude prvi performantni karavan BMW-a

516
0
Podelite sa prijateljima:

BMW će nakon premijere limuzine iz D segmenta, predstaviti i Touring verziju, za koju se očekuje da će biti izložena na predstojećem Salonu automobila u Ženevi. Sada stižu prva govorkanja o tome da će uslediti i predstavljanje M3 Touring varijante, što bi bilo prvi put u istoriji bavarske marke da neki karavan iz ovog segmenta, dobije svoju performantnu verziju. 

Iako BMW nikada nije proizveo nijedan serijski primerak modela M3 Touring, izvori bliski kompaniji navode da se o ovoj temi ozbiljno polemiše i da je za očekivati da se kupcima ponudi alternative za Audi RS4 Avant i Mercedes-AMG C63 Estate. Imajući u vidu da bi troškovi razvoja performantne verzije serije 3 u karavanskom izdanju, bili zaista minimalni, ovim navodima treba pokloniti ozbiljnu pažnju.

Kodna oznaka rivala modelu Audi A4 Avant, je G21 a sa dizajnerske strane se očekuje da nasledi izraz promovisan na odlazećoj generaciji u kombinaciji sa onim što smo videli na karavanu iz klase iznad, odnosno na seriji 5 u Touring izdanju.

Novi karavan će takođe posedovati mogućnost samostalnog otvaranja zadnjeg vetrobranskog stakla, što omogućava lakšu manipulaciju sitnijim koferima i torbama. Kao i kod sedana, i karavan će moći da se pohvali dodatnim litrama zapremine prtljažnika u odnosu na odlazeći model, pa se očekuje da ponuda prostora u ovom odeljku prevaziđe 500 litara kapaciteta.

U ostalim segmentima, Touring verzija se neće bitno razlikovati od nedavno prikazane limuzine.

(516)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments