1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes-Benz B klase potvrđen za Pariz
Mercedes-Benz B klase potvrđen za Pariz
0

Mercedes-Benz B klase potvrđen za Pariz

597
0
Podelite sa prijateljima:

Nova B klasa će se na Mercedesovom štandu pridružiti A35, GLE i EQC modelima, koji takođe imaju svetsku premijeru.

Mercedesova pariska „slagalica“ je konačno kompletirana, jer će se i nova B klasa pojaviti u „Gradu svetlosti“, pridružujući se na taj način A35, GLE-u i EQC-u. Ovaj „hedžbek/monovolumen“ će biti dostupan u „Sports“ i „Sports Tourer“ varijantama, bar tako kaže zvanično pres saopštenje.

Novajlija će usvojiti čitavu paletu novih benzinskih i dizel motora, premijerno predstavljenih u A klasi, a koji su dostupni i za Sedan verziju.

S obzirom da je B klasa pre svega model koji nudi dosta unutrašnjeg prostora, logično je da su potencijalni kupci zainteresovani za praktične atribute. Međutim, sve što Mercedes za sada želi da podeli s javnošću je poruka da je „enterijer prostraniji“ u odnosu na odlazeći model, spomenuvši takođe da će vlasnici ubirati plodove u vidu „jedinstvenog dizajna“ intrument table. Dakle, u suštini ne očekujemo značajan otklon u odnosu na rešenje koje već postoji kod A klase, što podrazumeva novi MBUX info-zabavni sistem.

Bez obzira što je B klasa među „niže“ pozicioniranim Mercedesovim modleima, ona će pozajmiti neke napredne sisteme od perjanice, S klase, a što se konkretnih detalja tiče, moraćemo malo da pričekamo.

Internet je prepun špijunskih fotografija novog modela, a ni enterijer nije „vojna tajna“. Mercedes kaže da će novajlija izgledati dinamičnije, mada ne očekujemo da dođe do nekih spektakularnih i revolucionarnih promena u dizajnu, što naravno uslovljava sama karoserijska konfiguracija B klase.

 

(597)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments