1. Home
  2. Vesti
  3. BMW serije 3 G20 obećava
BMW serije 3 G20 obećava
1

BMW serije 3 G20 obećava

735
1
Podelite sa prijateljima:

Novi BMW serije 3 se „pomalja iz mraka“.

Bavarci su izdali pres saopštenje u vezi sa programom za Salon automobila u Parizu, međutim, ono što je prilično čudno je da nema reči o novoj seriji 3 G20.

Naravno, to ne znači da se „trojka“ neće pojaviti na pariskom štandu, jer je BMW intenzivirao „tizer“ kampanju u nastojanju da budući model bude u žiži interesovanja publike pred premijeru u Parizu.

Što se najnovijeg „tizera“ tiče, pojavio se na forumima pre par dana, a sada je BMW potvrdio das je legitiman, i da ono što možemo da vidimo ispod vela, upravo jeste nova „trojka“, tačnije M340i, koji će biti „najnaoštrenija“ varijanta posle M3.

LED potpis je jasno vidljiv, kao i veći „bubrezi“ maske hladnjaka. Opciono, biće dostupni i laserski farovi, koji nude superiorno osvetljenje.

Standardan na M340i a opcioni na nekim niže pozicioniranim modelima, biće diferencijal s ograničenim proklizavanjem. Spekuliše se da će M340i raspolagati s 360 do 370 ks iz rednog šestocilindraša, uparenog sa osmostepenom automatskom transmisijom.

Pogon je naravno na zadnje točkove uz opcioni xDrive. Koeficijent otpora vazduha je spušten na sao 0,23 a masa je smanjena za do 55 kilograma. Takođe, nova „trojka“ će dobiti i najmoćnij četvorocilindarski motor ikada, implementiran u serijski model.

AutoRepublika

(735)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Moronov drug

Da li se u poslednjoj rečenici misli na njihov ili na četvorocilindarski motor uopšte?