1. Home
  2. Vesti
  3. Peugeot Sport potvrđuje skori debi restilizovanog 508, uključujući i verziju PSE
Peugeot Sport potvrđuje skori debi restilizovanog 508, uključujući i verziju PSE
2

Peugeot Sport potvrđuje skori debi restilizovanog 508, uključujući i verziju PSE

479
2
Podelite sa prijateljima:

Peugeot Sport je zadužen za najavu skorog predstavljanja redizajniranog Peugeota 508. Francuska firma je znatno unapredila model koji se smatra vrhom ponude. Redizajn obuhvata i u limuzinu i karavan, kao i dve sportske verzije 508 PSE i 508 SW PSE.

Francuska firma je ipak odlučila da ovim sportskim modelima visokih performansi sa pogonom PHEV pruži novu priliku, uprkos nedavnim najavama o njihovom eliminisanju i činjenici da njihova prodaja nije ispunila prvobitne procene.

U galskoj firmi su uvereni da će im promena imidža koju će doživeti zajedno sa svojim najposebnijim detaljima omogućiti da preokrenu situaciju.

Peugeot 508, koji će biti predstavljen 24. februara, biće sugestivniji, ne gubeći iz vida moderniji, elegantniji i sportskiji karakter. Njegovi oštri farovi će imati novu unutrašnju strukturu funkcija osvetljenja, u isto vreme kada je kljova pomerena više ka kraju branika. Rešetka hladnjaka će takođe ponuditi novi izgled sa primetnim uticajem novog modela 308.

Sa zadnje strane, velika novina se praktično odnosi na zadnja svetla koja će, iako će zadržati dosadašnji format, promeniti dizajn funkcija prateći liniju obnovljenog kompakta. 508 će takođe pretrpeti izmene u unutrašnjosti, u multimedijalnom sistemu i materijalima, bez povećanja digitalnih ekrana ili instrument table „i-Cockpit“. Peugeot će uvesti tehnička poboljšanja na šasiji, kombinujući više udobnosti i sportskog karaktera, uz veću primenu naprednih tehnologija pomoći u vožnji.

Francuska firma, ozbiljno posvećena elektrifikaciji i sa asortimanom koji već uključuje verzije HEV i PHEV, i u kojem će se autonomija povećati u električnom režimu, predstaviće tehnologiju 48V MHEV koja je već predstavljena na 3008 i 5008 sa novim benzinskim motorom PureTech sa 136 KS, o čemu smo takođe pisali.

Peugeot ​​508 za 2023. počuinje s prodajom u maju.

AutoRepublika

(479)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Ne piše ništa da li će možda posle redizajna biti komforniji ?
😀😀😀

BB

Eto kako de prodaje Plug in… Kao PSE… I onda se neko začudi kako troše više i izbacuju više CO2 nego što specifikacije kažu…
Mi smo naučili da plujemo po tehnologiji a u pitanju je većinom ljudska sujeta ta koja sprečava da se tehnologija koristi kako je programirana…