1. Home
  2. Vesti
  3. Kia sa novim konceptom u Frankfurtu
Kia sa novim konceptom u Frankfurtu
0

Kia sa novim konceptom u Frankfurtu

178
0
Podelite sa prijateljima:

Da li je ovo buduća forma hedžbek modela?

Kia je za Frankfurt pripremila novi koncept, koji doduše još uvek nema ime. Ipak, radi se o nečemu više od izložbene studije jer dotični automobil predstavlja prethodnicu novih dizajnerskih smernica za treću generaciju cee’da, koji na scenu treba da stupi sledeće godine.

Koncept je kreiran u Kijinom evropskom dizajnerskom centru, lociranom samo nekoliko stotina metara od mesta gde će biti predstavljen. Vozilo novog karoserijskog stila je vesnik budućih modela.

Baš kao što je Hyundai odlučio da začini i30 liniju sa „fastback“ stilom karoserije, čini se da će isto uraditi i Kija sa sestrinskim modelom.

„GT“ oznaka, naglašeni lukovi točkova i nizak profil, jasni su signali da Kia ima sportske ambicije, za koje se nadamo da će se materijalizovati u serijski model.

 

(178)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments